Babette-JoyceAfuaFotografie-27.jpg

So it is said that if you wander the desert, and it is near sundown, and you are perhaps a little bit lost, and certainly tired, that you are lucky, for La Loba may take a liking to you and show you something - something of the Soul.''

Lalobaa is afgeleid van La Loba, een mythe wat is uitgewerkt door Clarissa Pinkola Estés. Een prachtig boek waarbij intuïtie, kracht en wijsheden samen komen. Een kracht, onze natuur, waarvan wij in de hedendaagse soms verwijdert van kunnen raken.

Ik ben Babette. In 2015 heb ik mijn master klinische psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer (MBSR/MBCT) en in 2019 heb ik een CGT cursus afgerond. In september 2018 heb ik Vipassana gedaan en ben ik naar EcoDharma geweest. In Bilthoven ben ik als holistisch psycholoog aan de slag gegaan. Verder heb ik verschillende workshops en trainingen gegeven en georganiseerd, vrouwencirkels, mamacirkels, mindfulnessworkshops, mindfulness met je smartphone, natuurweekend, maar ook drugsvoorlichting in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Jarenlang heb ik in Amsterdam gewoond, een drukke stad die mij veel heeft gegeven. In 2017 ben ik verhuisd naar een woongemeenschap in de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens mijn zwangerschap zijn we nog dichter bij de natuur gaan wonen. Verweg van een druk sociaal leven en een oneindigheid aan (carrière) mogelijkheden die de stad mij bood. Dit voelde als een grote stap, maar voor ons de juiste.

Het moederschap heeft voor grote verschuivingen gezorgd. 
Ik ben meer gaan leven vanuit verbinding met mijn eigen natuur en voed ons kindje zoveel mogelijk natuurlijk op, waarbij 'natuurlijk ouderschap' en 'bewust ouderschap' mijn inspiratiebronnen zijn. Verder werk ik zoveel mogelijk gebalanceerd, met zowel mijn handen als mijn hoofd. In mijn vrije tijd streef ik ernaar zelfvoorzienend te leven en producten zelf te maken, zoals zeep, aardewerk en het kweken van groe
nte, fruit en kruiden in onze moestuin.

.